02 feb Kapselgarderob

Bild lånad härifrån

Ett av mina mål för 2018 var att fortsätta på det goda ekonomispåret och samtidigt utveckla till det bättre i och med bättre investeringar och mer sparande. Ett annat av mina mål var ordning och reda, där tänkte jag främst på att få ordning på våra förvaringsutrymmen men också att fortsätta rensa och sortera. En förlängning av dessa två mål är en kapselgarderob, något jag funderat på och haft i baktanken under snart ett års tid.

En kapselgarderob bygger egentligen på två saker, att banta ner sin garderob och att göra bättre och mer genomtänkta klädinköp. Jag ser det också som ett sätt att tänka mer hållbart och att underlätta för mig själv vid val av kläder. Jag är som bekant ingen fashionista och mitt intresse för kläder är högst begränsat. Med det sagt inte menat att jag inte vill se bra ut och vara snyggt klädd. För det vill jag gärna, jag har bara svårt att få till det eftersom att mitt intresse brister och jag inte orkar sätta mig in i vad jag egentligen passar i och därmed köper ogenomtänka plagg som används sällan eller inte alls.

Ska jag vara helt ärlig så är min garderob i dagläget både för stor och för liten. För stor i det avseendet att jag har mycket kläder nedpackade som jag aldrig mer kommer att använda (dags att göra sig av med!) och för liten i det avseendet att de plagg jag faktiskt tycker om är alldeles för få. Jag känner inte ett behov av att skapa en kapselgarderob för att börja köpa mindre kläder (som de allra flesta har som mål för en kapselgarderob), för antalet klädinköp de senaste 3 åren har varit ytterst begränsade och endast bestått av det allra nödvändigaste. Det senaste året har jag försökt tänka till när jag köper nya plagg för att ersätta gamla utslitna. Jag har försökt hålla mig till basplagg och kläder som är lätta att matcha med andra och det tror jag är en bra början på min kapselgarderob.

En kapselgarderob kan en välja att lägga upp på olika sätt:

 • Skapa en garderob (kapsel) för varje säsong med ett begränsat antal plagg i varje (mellan 30-40 verkar vara rekommenderat)
  • Tanken är att garderoben packas ner och byts ut var tredje månad och att varje garderob följer den aktuella årstiden
 • Skapa en flytande garderob som inte är lika strikt som den säsongsbaserade (här verkar ca 50 plagg vara normalt)
  • Här kan du låna plagg mellan kapslarna och byta garderob vid eget tycke och smak istället för exakt var tredje månad

Själv tilltalas jag mer av den flytande garderoben, men med inslag av den säsongsbaserade. Vi bor trots allt i ett land med kraftigt skiftande klimat så det känns nödvändigt att byta ut kläder efter säsong, men kanske inte så strikt som efter fyra årstider och var tredje månad. Jag tänker mig en bra basgarderob med vissa grundfunktioner där jag adderar olika typer av plagg beroende på säsong. Jag tänker nog inte låsa mig på ett fast antal plagg, men siktar på att inte ha mer än 50 plagg i min bas och inte mer än 10 plagg som är säsongsknutna. Antalet plagg inkluderar även skor, ytterkläder och accessoarer i textil.

Här och här kan du läsa om hur en kan tänka när en bygger upp sin kapselgarderob. Tips jag tar till mig och utgår ifrån när jag ska skapa min egen. Jag kommer inte stressa fram min garderob utan ta den pö om pö, fylla på och byta ut tills jag känner att jag har en garderob som funkar med mitt liv. Det kan ju vara så att en tror att en behöver en viss typ av plagg, men när en sedan rannsakar sig själv och ser vad en faktiskt använder och inte måste tänka om. Jag tänker att de första stegen blir att:

 • Hämta klädinspo från Pinterest och andra inspirationssajter för att komma fram till vilken/vilka stilar jag gillar.
 • Skriva ner vilken typ av plagg jag vill ha i min garderob samt antal av varje.
 • Inventera! Prova alla kläder i min garderob och rensa i högar ”älskar”, ”okej”, ”bort”.
 • Utifrån min tidigare lista bocka av de plagg jag redan har samt att sätta prioriteringsordning på de plagg jag behöver köpa.

Jag tror att detta är en bra start för att se vad jag faktiskt har och vilken typ av plagg jag gillar att klä mig i. Det är också ett bra sätt för att få en överblick på det jag vill köpa. Jag kanske har en kofta som jag tycker är ”okej” och kan tänka mig att behålla tills jag hittar en kofta jag ”älskar”. Därmed blir en kofta inte prio ett på inköpslistan. Målet ska vara att jag ÄLSKAR alla plagg i min garderob och att jag känner mig trygg och snygg i det jag klär mig i. Jag kommer hellre köpa få, men dyrare plagg för att få en hög kvalitet på min garderob. Plagg som håller längre är bättre för miljön och har dessutom ett bättre andrahandsvärde än vad kläder från budget-kedjorna har. Billigare plagg blir ofta noppriga och tappar formen, något jag inte har råd med i min nedbantade garderob där kläderna kommer användas mer regelbundet.

Fortsättning om kapselgarderoben följer. Har du några tankar kring din garderob? Har du en strategi eller handlar du mer på impuls och vad du gillar för stunden?

Kommentera

04 okt Onsdag och livet

When life gives you lemons, make lemonade

Eller bli så förbannad att du hittar drivkraften att göra en förändring. Typ så. Tisdagen var ingen bra dag, men nu är det onsdag och jag tar nya tag. Jag har målet i sikte och nedräkningen har börjat. Första steget blir att göra en strategisk plan och sedan jobba kortsiktigt med att nå mitt mål samt bygga på en långsiktig och hållbar plan. Jag ska berätta mer längre fram, eller kanske nästa gång vi ses, men fram tills dess får ni tyvärr leva i ovisshet.

Min underbara make beställde en ny telefon till mig igår. Det blev en iPhone 8 ändå. Kommer säkert sukta efter X:en när den kommer i november, men jag kan bara inte motivera de där 3 000 kr extra som den faktiskt kostar. Och hur prylnördig jag än är så är det trots allt en fungerande och icke sirapsflytande telefon jag behöver. Jag hade säkert kunnat fortsätta med min 6:a om det inte varit för att den är sååååå långsam just nu.

Två timmar efter han lagt ordern tappade jag min nuvarande telefon i köksgolvet och skärmen gick i tusen bitar. Jahapp. Antar att det var rätt dag att beställa en ny telefon på trots allt och har jag tur har jag den i min hand redan imorgon. Grämer mig inte allt för mycket över skärmen ändå. Det är den första skärm jag krossat sedan jag skaffade min första smartphone för ÅTTA år sedan. Och då är jag en notorisk vägrare av både skal och displayskydd.

Kommentera

17 sep Mina senaste inköp

Mitt fina slagbord och Harrys favoritmadrass!

Jag känner mig verkligen som en shopoholic med tanke på hur mycket saker jag beställt på sistone. Får lite ångest, men försöker trösta mig själv med att jag typ inte handlat en pinal till mig själv det senaste 1,5 året. Sen fyllde jag ju år för inte allt för längesedan och då fick jag också fina saker som bidrar till att jag har många nya fina saker. Vad har jag köpt/fått då?

 • En Fjällräven Keb Fleece
 • En Kånken
 • Slagbord
 • Futon/madrass
 • MacBook Pro
 • Nya pennor till min Bullet Journal

Dessutom beställde jag hem en hel hög med kläder till Harry här i veckan. Pojken har fått ärva jättemycket bra och fina kläder av sina underbara tremänningar ända sedan han föddes och det har varit guld värt. Så guld värt att vi knappt behövt köpa kläder (förutom några enstaka plagg för att komplettera med) det senaste året utan vi har klarat oss på dessa kläder samt det han fått i julklapp/present. Men nu när han gick över till 86 så har vi haft lite tunt utbud på tröjor. Och då det är en sölig ålder på Lilleman just nu så resulterar det ofta i att han står tröjlös emellanåt. Så därför beställde jag hem ett gäng t-shirtar + en långärmad samt att jag förra veckan köpte 3 st tjocktröjor på köp och sälj på FB. Så nu borde vi väl klara oss kan jag tycka.

Kommentera

15 sep Friyay

Som veckorna bara springer iväg nu för tiden! Jag hinner inte med. Jag har redan jobbat 3 veckor sedan semestern, ändå känns det som att jag nyss började. Veckan har varit fullspäckad och det blir nog helgen mer eller mindre också, även om den blir fylld med andra saker än jobb.

Idag ser jag verkligen fram emot att städa. Det har funnits noll tid över för hemmet den här veckan. Och även fast M håller undan det han kan, vilket inte är det lättaste just nu då Harry går fram som en tornado i hemmet, så hinns inte den här grundstädningen med. M ska iväg en sväng ikväll så jag ser fram emot att hänga med H några timmar och sedan när han lagt sig plugga in en bra ljudbok i öronen (har börjat lyssna på Jussi Adler-Olsens böcker) och STÄDA. Haha låter säkert knäppt att längta efter det en fredagkväll, men det är precis det jag vill.

Dessutom ”råkade” jag köpa ett slagbord häromdagen som jag ser fram emot att skura upp och hitta en bra plats till. Har velat ha ett slagbord så länge, men inte hittat något till rimligt pris. Har ingen tydlig plats för det än, men det är ett sekundärt problem!

Kommentera

13 sep Ny MacBook Pro

Igår kom den äntligen, min nya MacBook Pro. Vi har en gemensam MacBook Pro sedan tidigare, men i och med mitt nya jobb så kändes det som en nödvändighet att uppgradera hushållet med ytterligare en bärbar dator och så många alternativ fanns det egentligen inte. Jag älskar Apples produkter och att alla mina enheter är synkade med varandra och har samma innehåll.

Hela kvällen igår satt jag i sängen och jobbade på min nya fina trotjänare samtidigt som jag kollade på Apples event och släpp av iPhone X. Jag har ju härdat på med iPhone 6 länge nu och är bra sugen på att uppdatera mig även där. Får se om jag nöjer mig med en iPhone 8 eller om det blir en X. Tåls att fundera på!

Kommentera

31 aug Futon

Åh, idag har jag unnat mig något jag velat ha väldigt länge (typ sedan förra sommaren). Jag slängde nämligen iväg en beställning på en sådan här futon-madrass som jag spanat på hos Ellos. Den var länge slut i de färger jag ville ha och sedan har jag inte riktigt haft råd (föräldraledig och allt), men nu så. Hade väl egentligen inte riktigt råd nu heller, men med en bra rabatt för nyblivna/gamla kunder (som inte handlat på 2 år) så kunde jag slå till. Drömmen är att ha två stycken, men det får bli senare isf.

Tänker mig att vi ska ha denna nere i vardagsrummet (ute på altanen på sommaren) eller möjligtvis på Harrys rum när han blir lite större och hänger där själv. Mysigt att krypa upp på och läsa en bok eller se på tv (tv har han liksom inte ro i kroppen för än, men böcker är en stor favorit). Tror Harry kommer uppskatta den, speciellt med tanke på att han tog över Milous nya kattbädd utan att tveka. Jag fick flytta upp den till mitt pysselrum för att kisse skulle få ha den ifred, haha!

Kommentera

08 jun Nya gardiner

Jag suktar så efter nya gardiner till vårt hem just nu. Är så less på alla vi har, men då vi ganska nyligen bestämt oss för att göra en större renovering under nästa år så tänker jag avvakta med gardininköp till nedervåningen åtminstone. Men dessa skulle mer än gärna få flytta in hos oss. Vet bara inte exakt var än.

Får klura på om sovrummet ska få några gardiner eller få fortsätta vara gardinlöst. Innan vi renoverade det var jag helt på det klara att vi skulle ha gardiner där inne då jag tycker att det ger en mjukhet och värme till rummet som är svår att få utan, men när sovrummet var färdigt så kändes det helt plötsligt inte som att det behövdes längre. Vi har en heltäckningsmatta och en trävägg som ger mycket värme och mjukhet och när vi satte upp de vita mörkläggningsgardinerna och lät dem vara nerhissade en bit så kändes det tillräckligt. Gardiner är dock gardiner och vem vet, det kanske blir gardiner där inne tillslut ändå.

1. Robin, 2. Nadine, 3. Cecilia (annonslänkar)

Kommentera

22 jan Vecka 3

Då var det dags att göra veckouppföljning igen. Så här såg ”att göra”-listan ut:

 • Gör de Smpl uppgifter du missat och fortsätt med de nya som kommer
 • Sätt upp gardiner på nedervåningen (kvar från föregående vecka)
 • Städa tvättstugan, vik och bär upp ren tvätt
 • Börja röja på övervåningen för att förbereda för renovering av Ms kontor
 • Åka med återvinningen (kvar från föregående vecka)

Och den roliga listan såg ut såhär:

 • Hundpromenad med Dockstahundarna
 • Barnvakt åt goda vänners ögonstenar
 • Mammaträff x 2
 • Date-night med min kära make

Jag har gjort alla nya Smpl-uppgifter, men ligger fortfarande efter med någon från tidigare vecka. Är dock på god väg så borde inte vara några problem att komma ikapp kommande vecka. På gardinfronten är jag halvklar. Jag har fått upp gardiner i hälften av rummen, men avsiktligt väntat med resterande då jag eventuellt ska låna några ”nya” gardiner av en kompis imorgon. Bra tips föresten! Om en inte har råd/vill köpa nya gardiner, men är less på dem en har så kan en bytlåna med en vän. Win-win för båda.

På roliga listan hanns allt med. Fast date night med maken fick bli här hemma istället för på lokal då vår barnvakt blev sjuk. Det gör egentligen inte så mycket då det inte var tid ifrån Harry som var det viktigaste utan tid med varandra. Och el kiddo gör ju kväll redan kl 19 så vi fick mycket egentid ändå.

fullsizeoutput_1395

Lyxade till det med plankstek till middag

Den ekonomiska veckan såg ut såhär:

Veckans totala utgifter: 1 423 kr
Varav räkningar: 0 kr
Varav matinköp: 1 323 kr
Övriga utgifter: 100 kr

En bra vecka tycker jag då vi ändå ätit på O’learys och lyxat till det med oxfilé på planksteken. Tycker inte att matkostnaderna drog iväg allt för mycket med tanke på vad vi åt och i övrigt har vi knappt spenderat några pengar alls. Om jag ska vara helt ärlig så gick vi egentligen ”plus” den här veckan. Barnbidraget + att jag skickat in gamla sedlar till riksbanken som trillade in på kontot gjorde att saldot slutade på mer än det började på.

Träningen har gått sämre. Det har i princip bara blivit promenader med hunden och även om det alltid är något så vet jag att jag kan bättre. Det är svårt att vara bäst på allt så jag tänker inte gräma mig allt för mycket utan satsar istället på att ta nya tag till veckan istället.

Hur går det med dina nyårslöften?

Kommentera

10 jan Summa utgifter

För att peppa mig själv med utgifterna så har jag laddat hem appen Tink igen. Hade den för några år sedan, men orkade inte ändra om när jag bytte bank, men nu tog jag tag i det. Den är rejält förbättrad och är ett bra verktyg för att få en överblick över kostnader och exakt var pengarna går åt.

Summerade ihop årets första vecka och kunde konstatera att (detta gäller alltså både mig och M):

Veckans totala utgifter: 1 527 kr
Varav räkningar: 680 kr
Varav matinköp: 507 kr
Övriga utgifter: 340 kr

Jag är ändå nöjd. 507 kr på mat är nog vår lägsta veckokostnad på länge. Självklart underlättas det av att vi storhandlade förra fredagen, men största anledningen till att vi gått ner i kostnad (ligger nog på minst en tusenlapp i vanliga fall) är att M haft matlåda och att vi inte köpt något snask/gotta (som vi periodvis kan vara väldigt duktiga på att unna oss).

I övriga utgifter så ingår ett sjukhusbesök och bussbiljett till min lillasyster. Dvs inga ”vanliga” kostnader för vår del utan något som bara inträffar vid enstaka tillfällen. Enligt Tink så har våra kostnader legat i snitt på 3 668 kr/vecka de senaste 4 månaderna så med utgång i den siffran så ligger vi rejält under, men då får en ju tänka på att sista veckan i månaden är kanske den som drar iväg mest kostnadsmässigt då de flesta räkningar dras då.

Kommentera

01 Dec Utförsäljning

img_3370

Märkningskaos

Det är över två år sedan jag sa upp mig från mitt jobb hos Tupperware och började på en ny bana i arbetslivet. För två år sedan packade jag ihop och sålde ut massvis med produkter och i två år har jag haft ett gäng flyttkartonger ståendes i vårt förråd med saker som blev kvar.

Nu har äntligen jag och en fd kollega till mig tagit oss i kragen och letat fram allt i våra gamla gömmor och kommer att ha en ny utförsäljning av produkter nu på lördag. Bra läge att fynda inför jul om en vill det och för min egen del är det väldigt skönt att gå igenom, märka upp och se vad som faktiskt finns kvar i alla dessa lådor.

Hittills har jag fått ihop 6 stycken flyttlådor med saker och i skrivande stund står 4 av dem märkta och klara i bilen. Ytterligare en låda är snart uppmärkt och klar och sedan väntar bara det sista jobbet med att märka upp och packa ner de saker som just nu är utspridda i köket. Imorgon åker vi och ställer i ordning alla produkter och på lördag öppnar vi portarna kl 11.

Vill du också passa på att fynda klappar till dig själv eller nära och kära så är du välkommen till Hörnells gamla lokaler i Överhörnes (Hörnäsvägen 103, 894 40 Örnsköldsvik) mellan 11-15 nu på lördag den 3:e december! Ta gärna med en vän och tipsa dina bekanta! Vi bjuder på glögg och pepparkakor!

Kommentera

14 jun Eos Fjäderlampa

Som jag har suktat efter denna lampa. Eos Fjäderlampa från Vita. I flera år har den stått högst upp på min önskelista, men jag har liksom inte haft något rum som kan bära upp den. Förrän nu! Nu när vi renoverat sovrummet så fick jag äntligen en anledning till att klicka hem denna skönhet och ikväll hängde vi den på plats. Vi valde att köpa storlek Large som är 65 cm i diameter och det blev perfekt ovanför vår säng. Ni ska få se hela resultatet på sovrummet så snart vi har allt klart, just nu är möbler och lite småplock inflyttat, men vi saknar allt ”piff”. Förhoppningsvis råder en runda på stan imorgon bot på det mesta av det och vi kan dela med oss av resultatet inom kort.

Viktigaste milstolpen är dock nådd, inatt sover vi första natten i vårt nya sovrum och ingen är gladare än jag! Som jag har längtat!

Kommentera

20 maj Oj vilken torsdag!

Vår torsdag blev verkligen över förväntan på alla punkter trots att vi fick stryka vår IKEA-tripp, men det var vi bara glada för i efterhand. När vi satt och åt lunch fick vi nämligen ett väldigt efterlängtat meddelande, vår nya bil hade kommit och var klar för avhämtning. Förstå lyckan när vi väntat sedan början av januari och dessutom inte förväntat oss att få den förrän början av juni.

Vi gjorde snabbt klart alla bestyr här på hemmaplan och rullade sedan in till stan för att hämta vår nya pärla. Och vilken pärla sedan! Wow! Jag kan inte fatta att det här är vår bil och att vi ska få glida runt så här fint framöver. Bebis kommer bli alldeles för bortskämd! Det är en BMW 520d xDrive med sportpaket och automatlåda.

IMG_0866

Efter att vi hämtat bilen så var vi och beställde mattan till sovrummet på Elitvaror och köpte färg till väggar och tak på Harjus. Idag var pappa och hämtade taklisterna åt oss så nu saknar vi endast golvsockeln och fönsterfodren (och mattan som kommer på tisdag) för att kunna färdigställa allt. Nu ska vi bara hitta tiden för att göra klart all målning vilket är lättare sagt än gjort då M jobbar hela helgen och jag är borta hela lördagen. Men på söndagkväll kan vi förhoppningsvis sätta igång och måla.

På kvällen igår hade vi vårt fibermöte tillsammans med kommunen och det gick verkligen över förväntan. Vi hade räknat med ett 30-tal deltagare, hoppats på ett 50-tal och det kom slutligen närmare 100 personer vilket överträffade alla våra drömmar! Wow! Vad kul det var! Vi fick panikbrygga mer kaffe, ta fram alla stolar och bord och trots detta hade vi personer som stod längst bak i lokalen. Det hade vi aldrig vågat hoppas på! Så nu har vi fullt upp framöver med att följa upp alla intresseanmälningar och jobba vidare med att få fiber till vårt område! Jag däckade rätt fort när vi väl kom hem vill jag lova och även idag har jag varit alldeles mosig i huvudet efter gårdagens alla bravader!

Kommentera

17 maj Storhandling

IMG_0844

Igår hade vi ett möte i stan med vår fiberförening och kommunen på förmiddagen. Efter mötet skjutsade jag M till jobbet och så passade jag på att åka och storhandla på Kvantum. M köpte nämligen ett sådant där rabatthäfte av någon idrottsförening i förra veckan och bara genom att handla en gång på Kvantum har jag nu sparat in kostnaden för häftet och lite till. Sånt gillar vi!

Det var också välbehövligt att fylla upp kyl och frys här hemma då dessa ekat tomma i närmare en vecka nu. Har handlat lite extra i hopp om att jag ska finna inspirationen att göra lite storkok inför bebis ankomst. Vi får väl se hur det går med den saken, men ambitionen finns i alla fall. Om inte annat är jag nöjd med att vi har kommande 2 veckors middagar inhandlade så att det i alla fall blir enkelt att laga mat varje dag.

Kommentera

05 maj Shoppat loss till bebis

IMG_1470

Förra helgen så shoppade vi verkligen loss till bebis. Vi gjorde det enkelt för oss och beställde hem allt som vi hade kvar på vår ”att köpa”-lista från nätet. I alla fall de stora sakerna. Än finns det lite ”småkrafs” kvar, men det känns som att det löser sig oavsett.

Det är ju svårt att veta exakt vad man behöver till en bebis, men idag finns det så mycket bra info på nätet tycker jag. Vi har googlat, pratat med vänner och bekanta samt försökt rannsaka oss själva och se vad som är realistiskt att vi faktiskt behöver och inte. För jag kan helt ärligt säga att om man ska lyssna på alla ”experter” så finns det oändligt med saker man MÅSTE ha, men när det kommer till kritan så kanske inte allt är jätteviktigt.

Jag gjorde som så att jag sammanställde en lista över det jag hittade runt om på nätet och vad jag har hört från nära och kära. Sedan har vi utgått från den när vi handlat saker och skulle det vara så att vi saknar något så får vi helt enkelt komplettera med det senare. Jag känner mig dock rätt nöjd nu och är helt säker på att vi klarar oss utmärkt första tiden med en liten.

 • Barnvagn
  • Regnskydd + myggnät
  • Babyskyddsadapter
 • Babyskydd (gåva)
  • Isofixadapter
 • Skötbord
  • Skötbädd
  • Förvaring
 • Skötväska (lånat)
 • Babymonitor/Babyvakt
 • Babynest (gåva)
 • Babysitter
 • Spjälsäng (gåva)
  • Täcke + kudde + spjälskydd
  • Påslakan/lakan
 • Bärsele/Bärsjal
 • Badbalja (gåva)
 • Babygym (gåva)

Har säkert glömt något nu och vi har definitivt mer saker än detta, men dessa saker var de som stod med på min lista över ”måste ha”-saker. Sedan är ju allt individuellt, alla har inte samma behov av olika saker så det är ju naturligt att man har lite olika ”måste ha”-saker. Vissa saker har vi köpt nytt och andra begagnat, men det går inte att förneka att det drar iväg snabbt på utgiftskontot.

Nu ser jag fram emot att få klart på övervåningen så att jag kan ”boa” ordentligt och plocka fram allt fint vi köpt/fått. Just nu är det mesta undanstoppat på lite olika ställen med tanke på att hela vår övervåning mer eller mindre är en byggarbetsplats. 

Kommentera

02 maj Loppisrunda

IMG_1572

Den här veckan startade verkligen på bästa sätt! Min fina vän J kom förbi med sin yngsta dotter och deras hundar på förmiddagen. Vi drack kaffe och åt en kaka innan hundarna skulle få busa loss lite tillsammans. Blev dock inte mycket bus då de verkar ha någon ranguppgörelse sinsemellan just nu. De har alltid gått så bra ihop, men idag var det lite gruff. Vet inte om det beror på att vi var på Shiros ”revir” och det blev lite osäkert på grund av det. Nästa gång får vi hålla oss på mer neutral mark så kanske det går bättre.

Ingen av oss hade några planer för resten av dagen så lite på impuls så drog vi iväg på en loppisrunda. Tyvärr verkar det som att de flesta loppisar har stängt just på måndagar i vår kommun, men vi hittade 2 stycken som var öppna i alla fall och jag fyndade några krukor (har kraftig krukbrist här hemma) och ett par ljusstakar som jag funderar på att spraymåla och ha på altanen. Vi avslutade med lunch på motellet här i ”byn”. En mycket trevlig förmiddag om jag får säga det själv!

IMG_1574

Kommentera