01 feb Listor

Har varit en lugn dag i det stora hela. Vi har sovit från och till, tagit igen förlorad sömn..

Har även börjat med listorna. Känns som ett evighetsprojekt. Kommer vara helt omöjligt att komma ihåg allt, men man får ju hoppas att man inte glömmer något värdefullt bara.. Höll på att glömma mitt NintendoDS idag t ex. inte bra, inte bra.. Skärpning..

I morgon blir det full fart. Många samtal som ska ringas, har en superlång lista med allt som måste fixas i morgon. I morgon får vi ju även se hur det blir med lägenheten vi var och kollade på igår. Vi måste ha bestämt oss i morgon klockan 15. Blir det så att vi tar den så får Hjalmar flytta till pappa eftersom att det är djurförbud i det huset. Fördelen med att lämna honom där istället för att låta någon annan ta honom är att vi kan ta tillbaka honom då vi köper hus, vilket vi båda hoppas sker inom ett par år. 

Kommer blir jobbigt att lämna honom, men man får se det positiva, vi kan ju hälsa på honom hur mycket vi vill och vi vet att han har det bra.. Det är ju en trygghet. Sedan kommer han ju få det lajbans med alla andra djuren han kan jaga omkring.

Kan ju meddela att det har slagits stora besöksrekord här på bloggen de senaste dagarna. Kanske inte så konstigt. Hoppas att många av er stannar också :)

foralltid

Alltid vi!

2 Kommentarer
 • Emma
  Publicerat kl 12:06h, 02 februari Svara

  Jag hittade hit genom en annan blogg, och jag måste säga att jag lider med dig/er. Önskar att det fanns något man kunde göra!
  /e

 • Lindfors
  Publicerat kl 17:26h, 02 februari Svara

  Hej på er, hoppas allt fixat sig för er snart.
  Vi tänker på er, många kramar
  /Micke å Sandra

Skriv en kommentar