22 mar Lillasyster

IMG_0714

I dag fyller min lillasyster 15-år! Världens bästa lillasyster. Hon som är lik mig fast ändå inte. Hon som är den coolaste 15-åring jag känner! En skitunge som blivit stor helt enkelt.

Men även skitungar måste ju uppvaktas och det gjorde vi i eftermiddag. Det är svårt att köpa saker till en 15-årig tjej. Jag minns att jag helst ville ha pengar i den åldern, för det var liksom alltid en bristvara på något sätt. Därför fick det bli så den här gången. Men pengar kan vara lite tråkigt att ge så det fick vägas upp med ett fint kort.

Ett kort gjort av Pion designs papper, vanlijfärgad cardstock, chalk, blommor, spetsband, en knapp, tårtpapper och ostduk. 

IMG_0716

Det här inlägget publicerades ursprungligen på min pysselblogg, men jag tyckte nog att det var relevant även här. 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar