13 jun Olympus Pen E-PL7

Olympus har släppt en ny kamera som är perfekt för oss som gillar att fota i alla lägen, dela bilder osv. Vi har en systemkamera sedan tidigare och jag tycker om den jättemycket, förutom att det är lite jobbig att släpa med sig. Så stor passion har jag inte för fotografering (även om jag önskar att jag hade det) att jag orkar släpa med systemkameran i ur och skur.

Att fota gillar jag däremot, hellre än bra ska jag väl vara ärlig att säga. Jag är en glad hobbyfotograf utan några som helst grundkunskaper. Mitt motto är att hellre slänga iväg ett gäng bilder och hålla tummarna för att någon blir bra. Ibland lyckas jag, oftast inte. Men övning ger färdighet sägs det och tänk då att få ha en sådan här snygging i handväskan.

En perfekt kamera att ha med ut i naturen och på roliga events. Mycket smidigare än systemkameran och dessutom kompatibel med telefonen då den har inbyggt WiFi som gör att man kan koppla upp den direkt mot sin telefon och föra över bilderna man tagit direkt. Alltså inget jobbigt minneskort som ska in i datorn och sedan synkas med telefonen.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar