16 mar Yoga by the pool

IMG_1177

Redan innan vi åkte hit föreställde jag mig hur härligt det skulle vara att kliva upp i ottan före alla andra och köra ett yoga-pass vid poolen. Träningsmattan fick därför följa med hit ner då den varken väger något eller tar mycket plats.

Nu har det inte blivit så mycket yoga som jag hoppades på, snarare ingen yoga alls. Förrän idag. Näst sista dagen. Men tillslut så fick jag till det. Jag hann dock inte upp först på morgonen, men det gjorde mindre.

Jag pluggade i mina hörlurar, rullade ut mattan och körde ett 40 min pass alldeles bredvid poolen. Solen sken, poolen porlade skönt och det var sjukt mycket jobbigare än jag tänkt mig. På gott och ont. Det märks att man legat på latsidan i två veckor, samtidigt är det skönt att man har semester och bara kan ta det hur lugnt som helst resten av dagen för att vila upp sig.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar