22 mar Tisdag

Tisdag och vi är tillbaka i verkligheten igen. Eller åtminstone nästan. Jobbade första dagen på 2,5 v igår och det gick över förväntan. Idag har jag varit ledig och spenderat större delen av dagen på sjukhuset för att sedan avsluta med lite ärenden på stan. Nu har jag mellanlandat här hemma och lite senare ska jag iväg och fira min fina syster på hennes födelsedag.

Blev en stadstur även igår då jag hade ett besök hos sjukgymnasten inbokat + att vi löste vår bilproblematik för några dagar framöver. Passade även på att göra ett efterlängtat besök på gymmet. Körde ett benpass och avslutade med en bastu.

Jag är lite jetlaggad från resan än och redan vid 19-20-tiden så börjar jag klippa med ögonen. Trodde att det skulle vara lättare nu på hemvägen, men det kanske bara känns av mer för eftersom att jag haft så fullt upp sedan vi kom hem. Det ska bli skönt med lite påskledigt och tid att komma ikapp livet här hemma. Det finns ju som lite att göra när man varit borta i drygt 2 veckor.

IMG_9991

Första dagen i Thailand, blekare än blekast!

1Kommentar
  • Carola Harnesk
    Publicerat kl 07:58h, 14 april Svara

    Åh gudars vad skönt det ser ut :-)

    // Carola

Skriv en kommentar