17 apr En bra helg

Nytränad

Trots en del bråk med ryggen så har detta verkligen varit en kanonhelg! Jag hade noll förväntningar inför den, men den blev verkligen bra!

Fredagen startade med häng tillsammans med svägerskan och hennes minsting efter att jag skjutsat M på jobbet. Det var alldeles för längesedan vi bara hängde tillsammans, drack kaffe och surrade. Mer sådant ser jag fram emot! Efter en lugn start på dagen var det dags för besök hos sjukgymnasten och introduktion till TENS-apparaten.

Åt lunch med goda vänner och surrade bort ytterligare några timmar innan det var dags för fredagens Aqua-pass på 1life. Bästa träningen just nu! Spikade även en gravidplåtning till veckan med bästa Carola så nu blir kulan förevigad på riktigt också!

På lördag var jag ”innebandyfru” då M spelade företagscupen. Med mig hade jag bästa sällskapet i vårt älskade gudbarn som stod för största delen av supportandet. Fick också sällskap av Jessica som också var ”innebandyfru” dagen till ära. Jag var övertygad om att en dag i sporthallen skulle ta död på min rygg, men förvånansvärt så var det helgens bästa dag rent smärtmässigt. Det finns verkligen ingen logik när det kommer till min rygg just nu.

Trots en bra fredag och en bra lördag så toppar söndagen ändå! M skulle egentligen åkt bort för att umgås med vänner, men blev lite oväntat kvar här hemma. En helt oplanerad ”bonusdag” blev en dag av sovrumsplanering, fönstermålning, rivning av vägg, fika hos grannarna och soffhäng! En helt perfekt söndag med lagom mix av produktivitet och återhämtning. Jag älskar verkligen sådana dagar!

Inga kommentarer

Skriv en kommentar