20 apr Skogspromenad

IMG_0542

Igår efter att vårt besök åkt hem så tog jag och Shiro en skogspromenad. Det var egentligen inte planen då jag var helt övertygad om att det var alldeles för blött efter skogsvägen än, men när vi kom till uppfarten och det ändå såg relativt torrt ut så chansade vi. En gång klev jag ner i gyttjan och blev lite blöt, men det gjorde ingenting. Känslan över att vara tillbaka i skogen efter en usel vinter (där det inte funnits några skoterspår att gå på) var magisk.

Jag kan inte påstå att det går fort framåt för mig nu för tiden. Ryggen tvingar mig till ett ”makligt” tempo och jag var faktiskt rädd för att fogarna skulle bråka med mig när vi kom hem så jag försökte ta det lugnt. Ganska precis en timme tog det oss att ta oss runt den korta svängen (knappt 3 km), men både hund och matte var mer än nöjd när vi väl var hemma igen. Som lite extra pepp så var dikeskanterna fulla med tussilago och inget vårtecken är ju så vackert som det!

IMG_0537

Inga kommentarer

Skriv en kommentar