21 apr Gymmet

IMG_0553

Det har tyvärr inte blivit många besök på gymmet för min del sedan vi kom hem från Thailand. Och det är en månad sedan nu. Det har mest blivit vattenträning och promenader som aktiverat mig, men igår slog jag slag i saken och gick dit när jag ändå var tvungen att skjutsa M till jobbet och hade en tid hos sjukgymnasten 2 h senare.

Jag måste säga att jag är ganska stolt över mig själv som fortfarande lyckas hålla träningen vid liv trots att jag snart bara har en månad kvar till beräknad förlossning. Visst är kroppen inte lika stark och jag kan inte göra alla övningar jag är van vid då jag har en stor kula att ta hänsyn till, men huvudsaken är att kroppen får jobba lite och att jag inte slöar ihop totalt tänker jag. Dessutom är jag övertygad om att min rygg skulle må ännu sämre om jag la av med träningen också.

Fördelen med att träna tidigt på morgonen är att det är lugnt och skönt. Förutom mig så var det endast ett fåtal personer till som ägnade onsdagsmorgonen åt styrketräning. Sedan älskar jag att alla som jobbar på mitt gym är så peppande och stöttande i min träning. Frågar alltid hur jag mår, hur det går och blir nästan ”besviken” de dagar jag bara varit där på besök, ”va, ingen träning idag?”. Det gör att man blir ännu mer peppad på att fortsätta hålla igång. De förväntar sig snarare att jag ska hålla igång än tvärtom och då jag är av samma uppfattning så är det skönt att ha i ryggen.

4 Kommentarer
 • Anna
  Publicerat kl 08:30h, 22 april Svara

  Jag tycker du är fantastiskt duktig! Jag åt mest glass och tog korta promenader när jag var på tjocken. Blev ju ganska rund av det också :)

  • Sofie
   Publicerat kl 22:43h, 24 april Svara

   Tack fina du! Jag äter mycket glass också, och rund har jag definitivt blivit, men inget som inte går att jobba bort i efterhand ;) KRAM

 • Carola Harnesk
  Publicerat kl 18:32h, 22 april Svara

  Dina pass på Aquan är ju grymma. Du är så duktig! Kram C

  • Sofie
   Publicerat kl 22:44h, 24 april Svara

   Naw! Du är snäll du! <3

Skriv en kommentar