02 Maj Loppisrunda

IMG_1572

Den här veckan startade verkligen på bästa sätt! Min fina vän J kom förbi med sin yngsta dotter och deras hundar på förmiddagen. Vi drack kaffe och åt en kaka innan hundarna skulle få busa loss lite tillsammans. Blev dock inte mycket bus då de verkar ha någon ranguppgörelse sinsemellan just nu. De har alltid gått så bra ihop, men idag var det lite gruff. Vet inte om det beror på att vi var på Shiros ”revir” och det blev lite osäkert på grund av det. Nästa gång får vi hålla oss på mer neutral mark så kanske det går bättre.

Ingen av oss hade några planer för resten av dagen så lite på impuls så drog vi iväg på en loppisrunda. Tyvärr verkar det som att de flesta loppisar har stängt just på måndagar i vår kommun, men vi hittade 2 stycken som var öppna i alla fall och jag fyndade några krukor (har kraftig krukbrist här hemma) och ett par ljusstakar som jag funderar på att spraymåla och ha på altanen. Vi avslutade med lunch på motellet här i ”byn”. En mycket trevlig förmiddag om jag får säga det själv!

IMG_1574

Inga kommentarer

Skriv en kommentar