09 maj Däckbyte och middag

IMG_0721

Alltså, hur fina människor har vi inte runt omkring oss då? Dom bästa helt klart! I lördags var en sådan dag när vi verkligen fick det bekräftat. Mitt på dagen åkte jag söderut mot Docksta för att få hjälp att lossa bultarna på våra vinterdäck (som satt lite väl hårt, M lyckades böja ett fälgkors när han skulle få upp dem), M fick stanna hemma och jobba med sovrummet. Väl på plats så blev det aktivitet värre än i ett Ferrari-stall vid Formel1. Jag lyfte inte många fingrar och på mindre än 20 minuter hade jag fått däcken bytta, luftkollade, inpackade och uppmärkta. Tusen tack till min kära kusin och farbror som hjälpte en stackars tjockis att få nya sulor på bilen!

Väl hemma igen så hann jag bara landa så knackade det på dörren och fina vänner från stan dök upp med en leverans med nybakta kanelbullar. Det blev en härlig stund på altanen med alldeles färska bullar och nykokt kaffe tillsammans med bebisgos och stryktipsande. De hann inte mer än åka innan det var dags för oss att röra oss vidare mot våra fina vänner i grannbyn som bjudit in oss på middag då de tyckte att vi skulle slippa tänka på den saken i allt renoveringskaos. Och vilken middag sedan. Årets första grillning med massor av goda tillbehör och en gudomlig äppelpaj till efterrätt. Även här var tjockisen mer än nöjd och åt för ett helt kompani vill jag lova!

Allt jag kan säga är bara TACK! Tack så jävla mycket för all hjälp vi fått i helgen. Tack för eldragning och fönsterputsning, för däckbyte och kanelbullar, för middag och för allmänt pepp från olika håll. Tack till alla er som på något sätt förgyllt vår helg och gjort den lite lättare! Utan er vore vi ingenting!

IMG_0723

Inga kommentarer

Skriv en kommentar