11 maj Att glömma av sig

Det här med att inte blogga på en hel dag när man gjort det i princip varje dag i några veckor kanske inte var så smart av mig. Insåg först idag när jag började få lite stillsamma funderingar kring hur det var med mig att jag faktiskt är höggravid och kan föda ett barn närsomhelst. Det vet ju de flesta om så det är kanske inte konstigt att man börjar fundera om man varit osynlig i sociala medier ett tag.

Men inget barn i sikte än så länge så ni kan vara lugna ett tag till. Istället har jag haft fullt upp med att göra lite samhällsnytta. Vi har ju dragit igång ett litet fiberprojekt här i närområdet och ska tillsammans med kommunen ha informationsmöte i nästa vecka för att jaga intressenter till en fiberutbyggnad i just vårt område. Det har inneburit att de senaste dygnet har handlat om att få ut flyers i över 400 brevlådor och ännu är vi inte riktigt klara.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar