12 maj Tusen tack!

IMG_0631

Tusen, tusen tack för alla fina kommentarer på mitt inlägg om barn! Det är skönt att höra att det finns massor med fördelar med att skaffa barn också och jag fnissade gott åt era beskrivningar! 

Här hemma rullar dagarna på med en väldigt fart och just nu är det endast 17 dagar kvar till beräknad förlossning. Precis som de flesta av de jag pratar med påtalar så kan det verkligen braka lös när som helst nu, men jag har ju alltid haft en känsla och en tanke om att det kommer dra över tiden. Vet inte varför egentligen, men det bara känns som så.

Min kropp är dessutom allmänt dålig på att ”förbereda” sig tycker jag. Många jag pratat med har sammandragningar och olika symptom månader i förväg. Själv känner jag ingenting annorlunda. Det var bara för någon vecka sedan som jag på riktigt fick uppleva en sammandragning och det här med vad förvärkar egentligen är är fortfarande mer eller mindre ett mysterium för mig.

Jag försöker variera mina dagar så gott det går för att hålla ryggen så glad som möjligt. Röra på mig lagom, vila lagom, fixa&trixa lagom osv. Det funkar väl helt okej ändå måste jag säga. De dagar jag får så där fruktansvärt ont att jag bara vill gråta så är det ofta för att jag gjort saker jag kanske inte borde eller kämpat på lite för länge. Vissa dagar säger kroppen ifrån ändå (som i söndags) och det är väl då den stora frustrationen kommer. Dagar när jag tycker att jag borde må bra, men inte gör det.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar