17 maj Storhandling

IMG_0844

Igår hade vi ett möte i stan med vår fiberförening och kommunen på förmiddagen. Efter mötet skjutsade jag M till jobbet och så passade jag på att åka och storhandla på Kvantum. M köpte nämligen ett sådant där rabatthäfte av någon idrottsförening i förra veckan och bara genom att handla en gång på Kvantum har jag nu sparat in kostnaden för häftet och lite till. Sånt gillar vi!

Det var också välbehövligt att fylla upp kyl och frys här hemma då dessa ekat tomma i närmare en vecka nu. Har handlat lite extra i hopp om att jag ska finna inspirationen att göra lite storkok inför bebis ankomst. Vi får väl se hur det går med den saken, men ambitionen finns i alla fall. Om inte annat är jag nöjd med att vi har kommande 2 veckors middagar inhandlade så att det i alla fall blir enkelt att laga mat varje dag.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar