29 maj Sömnlös

Vet inte hur många nätter jag legat sömnlös den här graviditeten. Jag förstår att det är kroppens sätt att förbereda sig på vad som komma skall, men det är ändå lite frustrerande att gå och lägga sig sent och vara så sjukt trött bara för att några timmar senare vakna och vara superpigg. Jag vet ju rent logiskt att jag omöjligt fått tillräckligt många timmars sömn för att hålla mig alert en hel dag när jag somnat runt tolvslaget och vaknar vid halv fyra. 

Vår lördag var lugn fast ändå inte. Började dagen med lite picknick tillsammans med goda vänner (sista sociala grejen på ett tag) och påhejande av löptränande innan det bar av till stan för det sista inköpet till sovrummet (i renoveringsväg), biltvätt, överlämnande av lite IKEA-inköp och en sen lunch. Väl hemma igen påtade M på i sovrummet medan jag tog en powernap. Sedan försökte vi gemensamt lösa problematiken med vår ”lönndörr”, men det gick mindre bra och tillslut ringde vi pappa och blev turligt nog inbjudna på middag. 

Det var nog precis vad vi behövde, komma hemifrån, god mat och dessutom fick Shiro hänga på och premiäråka nya bilen. Hela familjen var mer än nöjda och väl hemma igen så fixade M dörren i ett litet nafs (nåja, några timmar fick han allt klura, men bra blev det). Jag själv tog mig i kragen och packade den där jäkla BB-väskan som alla ”tjatar” om och blir helt bestört när det konstateras att den fortfarande inte är packad, men nu är det gjort och det är fritt fram för bebis att komma närväl hen känner fört! Nästan iaf! För min del får det gärna dröja några dagar till för sovrummet är så nära att bli klart nu att jag helst av allt lägger sista handen på det innan krabaten där inne tittar ut, men samtidigt är det så ”lite” kvar nu att det inte skulle vara någon katastrof om det händer snart. Tiden lär utvisa helt enkelt! Det är ju trots allt dagen D idag!

Inga kommentarer

Skriv en kommentar