31 maj Noll energi

De senaste dagarna har verkligen min energi lyst med sin frånvaro. Jag orkar ingenting. Ligga och stirra i taket är den enda aktiviteten som tycks tilltala mig just nu. Jag orkar inte med hushållssysslorna, renoveringen, hunden, pyssel, människor (M undantaget som tur är), serier/filmer eller något annat som kräver någon slags koncentration. Jag är slut som artist, men tänker nog låta mig själv vara det ett tag. Man kan inte vara på topp jämt. Bebis lyser med sin frånvaro med, men det kanske är lika bra när jag mår så här!

1Kommentar
  • Isabell
    Publicerat kl 18:56h, 31 maj Svara

    Det är nog kanske kroppen som förbereder dig. Den tvingar dig att vila för att du snart behöver vara utvilad och inte förrän du verkligen är pissless och längtar efter smärtan så kommer bebis! Lycka till kära du! Puss och Kram

Skriv en kommentar