05 jun Harry Holmgren

IMG_0972

Låt mig presentera Harry Holmgren! Världens vackraste pojke (inte alls partisk)! Han föddes på onsdag den 1 juni kl. 09.03, är 50 cm lång och vägde vid födseln 3590 gram.

Den långa förlossningsberättelsen får jag ta en annan dag, men allt blev inte riktigt som planerat och därför föddes han med katastrofsnitt och jag råkade ut för en del komplikationer. Vi har därför varit kvar på sjukhuset lite längre än planerat, men igår fick vi äntligen komma hem. Harry är och har hela tiden varit en frisk pojke med god aptit på livet, han har passerat alla besiktningar utan anmärkning och är ett praktexemplar när det kommer till att äta och sova.

Just nu ligger fokus på återhämtning för min egen del och på att fortsätta vara världens finaste son för Harrys del. I allihopa har pappa M varit en klippa som stått stadigt när allt har stormat. Vet helt ärligt inte hur jag hade klarat mig utan den mannen, tänk vilken lycka att han är far till mitt barn! Han tar hand om mig, barn, hund och hem och har inte gjort någon grej av det alls. Han är allas vår hjälte och utan honom vill jag aldrig vara!

3 Kommentarer
 • Anna Häggström
  Publicerat kl 20:07h, 05 juni Svara

  Oj, var det katstrofsnitt rakt??!!! :O Hoppas verkligen att allt gick bra ändå! Du får berätta allt när du är piggare! Blir nervös och orolig för dig vännen! Kram <3

 • Jeanette
  Publicerat kl 23:29h, 05 juni Svara

 • Jenny
  Publicerat kl 10:48h, 10 juni Svara

  NI gör det fantastiskt bra BÅDA två, TILLSAMMANS! <3

Skriv en kommentar