14 Jun Eos Fjäderlampa

Som jag har suktat efter denna lampa. Eos Fjäderlampa från Vita. I flera år har den stått högst upp på min önskelista, men jag har liksom inte haft något rum som kan bära upp den. Förrän nu! Nu när vi renoverat sovrummet så fick jag äntligen en anledning till att klicka hem denna skönhet och ikväll hängde vi den på plats. Vi valde att köpa storlek Large som är 65 cm i diameter och det blev perfekt ovanför vår säng. Ni ska få se hela resultatet på sovrummet så snart vi har allt klart, just nu är möbler och lite småplock inflyttat, men vi saknar allt ”piff”. Förhoppningsvis råder en runda på stan imorgon bot på det mesta av det och vi kan dela med oss av resultatet inom kort.

Viktigaste milstolpen är dock nådd, inatt sover vi första natten i vårt nya sovrum och ingen är gladare än jag! Som jag har längtat!

1Kommentar
  • Jeanette
    Publicerat kl 17:42h, 15 juni Svara

    Vill också ha en!!! Men har ingenstans där den skulle passa.. så fin!!

Skriv en kommentar