08 jul Första löppasset

IMG_1378

Jag har ju glömt att berätta att jag återerövrade min kropp i måndags! Det var en stor dag på alla sätt och vis. Först hade vi nämligen den bästa dagen med besök av mina barndomsvänner och senare bästa familjen R som bjöd oss på middag. M hade bokat löpträff med sin syster och de körde en runda på kvällen.

När de väl var hemma igen så blev jag så avundsjuk. Vädret var så härligt och jag hade inte ens varit ut genom ytterdörren på hela dagen så huxflux bestämde jag mig också för att ta en löprunda trots att timmen började bli sen. H hade precis somnat för natten när jag svidade om, packade in hunden i bilen och körde till Bjästamon (ett skid-/motionsspår några kilometer bortanför oss).

Det blev en jättekort runda på 2 km där både jag och hund höll på tvärdö av ansträngning, men ack så härligt att vara igång igen! Jag ska lyssna extra noga på min kropp nu och köra igång med träningen långsamt, men ni får säkert följa med lite här allt eftersom.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar