21 jul Trysunda

Söndag till måndag så var jag och mina barndomsvänner ut på Trysunda för lite kvalitetstid. De senaste somrarna har vi vandrat Höga Kusten-leden tillsammans, en två-dagarsvandring varje sommar för att sakta men säkert ta oss norrut efter leden. I år blev det tyvärr ingen vandring av flera anledningar, min förlossning var väl en av dem och även om det kändes tråkigt så valde vi att göra det bästa av situationen och åtminstone upptäcka en del av vårt vackra världsarv ändå.

Jag har inte varit på Trysunda sedan jag var liten och kom knappt ihåg hur det såg ut. Men de har rustat upp gästhamnen och vandrarhemmet jättefint och vi fick ett riktigt mysigt dygn där ute på ön. Harry fick självklart följa med och skötte sig exemplariskt. Jag var lite skeptisk först då han hade någon sådan där utvecklingsfas förra veckan och var en väldigt grinig pojke, men lagom till vi skulle åka så gick den över och han sov sig igenom större delen av ö-vistelsen istället.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar