13 aug Slåttdalsskrevan

I torsdags bar det av med min mamma och familj (och deras vänner) till Slåttdalsskrevan i Skuleskogens nationalpark. Slättdalsskrevan är ett av mina favoritutflyktsmål och vi brukar försöka komma iväg dit helst varje sommar. I år har det dock inte blivit av så när mamma hörde av sig och frågade om jag och H ville hänga på så tackade vi ja på stört.

IMG_1789

Det blev Hs första tur dit upp och Shiros andra. Som tur var tog min bonuspappa hand om Shiro med glädje så behövde jag bara fokusera på att bära guldklimpen upp (samt ryggsäck med diverse förnödenheter). Att vandra upp till skrevan med närmare 10 kg extravikt ganska precis 10 veckor efter att jag vägde 23 kg mer och hade en katastrofal förlossning var väl kanske inte bästa peppen för formkänslan, men samtidigt så klarade jag av det utan större problem vilket gjorde mig peppad på att det finns hopp för den här kroppen.

IMG_1798

Shiro tyckte det var lattjolajban med en aktivitet i hans tycke och knallade på med beslutsam styrka och bortsett från ett hundmöte (av ca 6 st) som kunde gått bättre så skötte han sig riktigt snyggt. Som tur var valde vi en dag då solen lös med sin frånvaro och det var nog räddningen för både mig och Shiro. Vi var dock ganska knäckta båda två när vi kom hem ändå.

IMG_1799

Efter turen tog vi en snabbsväng hem till min pappa för att hjälpa lillasyster att beställa en dator inför hennes gymnasiestart. Medan jag och syrran trixade med beställningen så mös H med en av familjens katter (som är bror till vår förra katt Vilmer).

IMG_1805

Inga kommentarer

Skriv en kommentar