16 nov Pysselmani

Jag har hamnat i ett riktigt pysselflow och har så många roliga projekt igång så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med att slutföra och visa upp dem alla. Det blir ofta så här för mig den här årstiden. Jag antar att det är en kombination av mörkret och den stundande julen som gör att jag vill pyssla massor. Som ”tur” är har M jobbat kväll den här veckan så efter att Harry har lagt sig för att sova så har jag haft 1-2 h att pyssla varje kväll. HELT UNDERBART! (nog för att jag kan pyssla när M är hemma med, men då passar jag hellre på att ha tillsammanstid eftersom att vi ses så lite ändå)

Här nedan är några av den senaste veckans verk. Tog fram ritblocket och gjorde ett par illustrationer som kanske får pryda Harrys rum framöver (någon av dem iaf). Och så ett kort i vintage-stil som jag gjorde på pysselträffen för några veckor sedan.

img_3148

img_3172

img_3250

Inga kommentarer

Skriv en kommentar