30 Nov Julstressen

img_3297

Årets adventsstake

Har julstressen börjat smyga sig på hos er eller är ni förskonade än? Första advent var ju så tidigt i år så det var med nöd och näppe som jag hann med att få upp stjärnor och stakar. Gardinerna i köket saknas fortfarande och i det här huset kommer det inte fram några tomtar eller liknande förrän julveckan. Vi klär inte heller granen förrän dagarna innan jul. Själv är jag uppvuxen med traditionen att granen kläs dagen innan jul, men då M jobbar sent den dagen i år så får det bli någon dag tidigare.

Julen kommer vi för första gången någonsin att fira här hemma i vårt hus. Detta tillsammans med Ms familj och närmsta släkt och det känns verkligen supermysigt! Jag ser fram emot att få pyssla och pynta inför julafton och jag hoppas att vi kommer att få en trevlig kväll tillsammans.

1Kommentar
  • Emma
    Publicerat kl 12:50h, 01 december Svara

    Jag gör allt i min makt för att inte stressa, hellst över julen då min klåda är som värst då. Men de är kämpigt.
    Advent kommer fram till första advent här hemma, julgranen och resten veckan, dagarna kring jul och sedan ryker allt innan nyår.
    De är mysigt när allt kommer fram men å va skönt de är att stöka bort allt sedan det är över

Skriv en kommentar