30 Nov När egentiden tryter

img_3298

Älskade unge! <3

De senaste dagarna har tiden för mig själv verkligen legat på minimum. En mammig bebis som knappt sover vare sig dagtid eller nattetid i kombination med en man som fått slänga om jobbschema, åka på oplanerade saker och dessutom har julfest gör att panikångesten sakta men säkert smyger sig på. Sömnbristen och det minimala utrymmet för mina egna behov gör att jag känner mig kvävd och förtvivlad.

Känslan av att vara en dålig mamma smyger sig på trots att jag vet att min bebis har det bra (det är bara jag som inte har det tipptopp för tillfället). Räddningen den här veckan får bli fredagens event med tjejerna. Relaxen och middag på restaurang med dem som lyfter min vardag mest just nu kommer förmodligen göra susen. Måtte tiden gå fort till fredagseftermiddag.

1Kommentar
  • Emma
    Publicerat kl 12:47h, 01 december Svara

    Jag förstår vad du menar vännen och hur du känner. Dom känslorna blir ännu värre när man är själv längre perioder också. Har lite så nu när Roger är borta en vecka. Huvva.
    Hoppas innerligt att du får ladda dina batterier på fredag.

    Puss fina

Skriv en kommentar