01 dec Utförsäljning

img_3370

Märkningskaos

Det är över två år sedan jag sa upp mig från mitt jobb hos Tupperware och började på en ny bana i arbetslivet. För två år sedan packade jag ihop och sålde ut massvis med produkter och i två år har jag haft ett gäng flyttkartonger ståendes i vårt förråd med saker som blev kvar.

Nu har äntligen jag och en fd kollega till mig tagit oss i kragen och letat fram allt i våra gamla gömmor och kommer att ha en ny utförsäljning av produkter nu på lördag. Bra läge att fynda inför jul om en vill det och för min egen del är det väldigt skönt att gå igenom, märka upp och se vad som faktiskt finns kvar i alla dessa lådor.

Hittills har jag fått ihop 6 stycken flyttlådor med saker och i skrivande stund står 4 av dem märkta och klara i bilen. Ytterligare en låda är snart uppmärkt och klar och sedan väntar bara det sista jobbet med att märka upp och packa ner de saker som just nu är utspridda i köket. Imorgon åker vi och ställer i ordning alla produkter och på lördag öppnar vi portarna kl 11.

Vill du också passa på att fynda klappar till dig själv eller nära och kära så är du välkommen till Hörnells gamla lokaler i Överhörnes (Hörnäsvägen 103, 894 40 Örnsköldsvik) mellan 11-15 nu på lördag den 3:e december! Ta gärna med en vän och tipsa dina bekanta! Vi bjuder på glögg och pepparkakor!

2 Kommentarer
 • Emma
  Publicerat kl 10:19h, 02 december Svara

  Är de utförsäljning på det lurviga också? ;)

  • Sofie
   Publicerat kl 22:33h, 04 december Svara

   Haha! Nä tyvärr inte ;) Inte den skalliga som smyger in i bild heller :P

Skriv en kommentar