05 Dec Att ha förbrukat all energi

img_2849

Jag visste på förhand att min helg skulle bli hektisk, men kanske inte riktigt så fullsmetad som den faktiskt blev. Tyvärr fanns inte mycket tid för återhämtning och det resulterade i en ganska knäckt morsa här på måndagsförmiddag.

Fredagen var helt underbar! Jag blev rejält firad av mina vänner på 30-årsdagen i efterskott. Vi relaxade, åt god mat och drack goda drinkar! Och trots att ingen riktigt trodde att vi skulle klara det så höll vi ut ända till stängningsdags och i säng kom jag inte förrän vid 03.30. Vet inte när det hände senast?

Lördagen bestod av utförsäljning och kusinmys hos min mamma. Hemifrån åkte jag och Harry redan vid 10.30 och kom hem först 12 h senare. Hade först tänkt sova över hos mamma, men då tiden tillsammans med M redan låg på minus från veckan som gått så kände jag att jag inte ville offra hela söndagen också.

Det var i alla fall helt underbart att vakna upp i sin egen säng på söndag fm (jag fick nämligen sovmorgon) och bara få ta det lugnt några timmar här hemma innan vi åkte till stan för att hämta upp bilen, äta middag och slutligen åka på glöggmys hos fina vänner.

Knäckt var jag som sagt imorse när jag vaknade och min planerade provtagning på sjukhuset fick skjutas på till förmån för det allmänna välbefinnandet. Just nu sitter jag och längtar efter att M ska jobba klart (han jobbar kväll) och komma hem och mysa med mig. Vi ligger rejält back på tillsammans-kontot just nu och jag gillar det INTE!

Inga kommentarer

Skriv en kommentar