08 dec Lucka 8 – Vilken egenskap hos dig själv skulle du vilja utveckla?

10394560_10153105291985199_1286219182969628603_n

En egenskap jag alltid jobbar på att förbättra är den att vara en bättre medmänniska. Att inte vara dömande och att se alla för dem de är och inte för vad samhället anser att dem borde vara. Jag försöker bli bättre på att finnas där för dem som behöver det, oavsettt om det är en främling eller vän. Jag tycker överlag att världen behöver mer kärlek och just vi svenskar är väldigt duktiga på att sätta på oss skygglappar och bara se det vi vill se (även jag). Men jag försöker bli bättre på att se människan även i främlingar och jag anser att det minsta jag kan ge av mig själv är ett ärligt hej och se en person i ögonen när jag säger det.

Detta är en del av Kajsons julkalender

1Kommentar
  • Emma
    Publicerat kl 10:34h, 09 december Svara

    Du lyckas väldigt bra med denna egenskap. Redan idag lyckas du mer än bra med att vara en Bra medmänniska. Inte bara mot vänner utan folk runt om dina vänner. Jag kan bara ta min mamma som exempel. Ni har egentligen ingen koppling till varandra mer än mig. Och på dom få gångerna du träffat mamma så har du satt ett stort tassavtryck i henne. Du gör ett toppen jobb på att vara Du <3 = En medmänniska att se upp till, en god vän i vått och torrt. En toppen morsa, matte, fru och pysseltant ;)

Skriv en kommentar