17 dec Renens återkomst!

img_3501

För några år sedan fick jag en fantastiskt underbar renfäll av mitt dåvarande jobb. Fällen låg i vår soffa ett bra tag, men sedan skaffade vi Shiro och i ett obevakat ögonblick så hände en olycka på fällen och jag var helt säker på att den inte skulle gå att rädda. Jag gjorde dock ett tappert försök, men sedan stoppades fällen undan och först nu i år när vi skulle fota julbilder på H så plockade jag fram den igen.

Hade bara tänkt ta fram den tillfälligt då den hårar mer än både hunden och katten tillsammans, men både jag och M insåg än en gång hur mycket vi tycker om fällen och den är väldigt mysig så här i juletid så den fick stanna framme i soffan. Shiro älskar fortfarande fällen, men själv har jag börjat få någon slags hatkärlek till den. Det är nämligen renhår exakt ÖVERALLT i vårt hem. Spelar ingen roll hur mycket jag dammsuger så är det renspår på allt. Jag härdar nog ut till jul, men sedan får den göra återtåg till garderoben igen!

Inga kommentarer

Skriv en kommentar