02 jan 2017

img_3731Så var ett nytt år här och vi firade in det på bästa sätt tillsammans med goda vänner. Vi har firat varje nyår i vårt hus sedan vi flyttade hit och skaffade Shiro, men det här nyåret spenderades faktiskt i grannbyn. Som småbarnsfamilj med hund var bilen fullpackad trots att vi bara skulle vara borta i ett dygn och endast reste 7 km västerut.

img_3740

Fördelen med att åka bort var att mer tid kunde läggas på sig själv och mindre tid på städning och förberedelser. Efterrätten gjorde vi klar här hemma och sedan packade vi med oss diverse gott att smaska på under kvällen. Värdparet stod för huvudrätten och de andra gästerna stod för en härlig tapas-förrätts-buffé!  Vi åt mycket och mycket god mat.

img_3736

Själva firandet var alldeles lagom. God mat i flera timmar följt av nattning av barn/bebisar. Surr och roliga bilder följt av tomtebloss och skumpa vid tolvslaget och lite sällskapsspel som en perfekt avslutning. Vi kom sent i säng och en var lite lätt trött i ögonlocken när H slog upp sina blå för dagen. Men alla barn/bebisar skötte sig fint och sov till klockan var närmare 9.

img_3746

Inga kommentarer

Skriv en kommentar