14 feb Alla <3-dag

IMG_4187

Mycket har vi hunnit med sedan jag sist gav ifrån mig ett livstecken här. Vi har umgåtts med fina vänner, haft småkusinerna (mina alltså) på besök, jag har opererats, varit på hockey med jobbet, börjat sticka en tröja, pottränat, använt bär-ryggsäcken, haft vänner på middag, åkt slalom och varit på röntgen. Bara för att nämna en del.

Men idag är det alla hjärtans dag och imorse lyfte jag över H till vår säng när han vaknade och sedan låg vi alla tre och drog oss länge innan vi slutligen klev upp. M jobbar sent idag så vi har haft mys på morgonen istället. Det blev amerikanska pannkakor till frukost till allas glädje. Harry åt 1,5 portion gröt, en halv burk fruktpuré och en pannkaka innan han slutligen var nöjd. Frukost är verkligen hans bästa måltid.

Nu har maken åkt på jobbet och H sover. I eftermiddag åker vi nog och hälsar på goda vänner en sväng. Och sent ikväll när M kommer hem från jobbet så ska vi ha filmmys med chips och godis (blev inget sådant i helgen då M var borta). Tydligen måste jag välja film (inte min starka sida) och jag har dessutom fått stränga order om att jag måste hålla mig vaken hela filmen med (verkligen inte min starka sida). Jag antar att en får offra sig lite när det är alla hjärtans dag! <3

Inga kommentarer

Skriv en kommentar