08 Jun Nya gardiner

Jag suktar så efter nya gardiner till vårt hem just nu. Är så less på alla vi har, men då vi ganska nyligen bestämt oss för att göra en större renovering under nästa år så tänker jag avvakta med gardininköp till nedervåningen åtminstone. Men dessa skulle mer än gärna få flytta in hos oss. Vet bara inte exakt var än.

Får klura på om sovrummet ska få några gardiner eller få fortsätta vara gardinlöst. Innan vi renoverade det var jag helt på det klara att vi skulle ha gardiner där inne då jag tycker att det ger en mjukhet och värme till rummet som är svår att få utan, men när sovrummet var färdigt så kändes det helt plötsligt inte som att det behövdes längre. Vi har en heltäckningsmatta och en trävägg som ger mycket värme och mjukhet och när vi satte upp de vita mörkläggningsgardinerna och lät dem vara nerhissade en bit så kändes det tillräckligt. Gardiner är dock gardiner och vem vet, det kanske blir gardiner där inne tillslut ändå.

1. Robin, 2. Nadine, 3. Cecilia (annonslänkar)

2 Kommentarer
 • Anna
  Publicerat kl 08:27h, 09 juni Svara

  Dom rosa skulle ju passa jättebra i erat sovrum.

  Vad ska ni renovera???

  • Sofie
   Publicerat kl 12:39h, 09 juni Svara

   Ja, älskar de rosa! Perfekt nyans! Kanske får slå till ändå :) Vi ska göra om i princip hela nedervåningen. Öppna upp och göra om kök, badrum och hall. Tvättstugan är aningen oklart än, men den kanske åker med när vi ändå är igång. Vi får väl se hur budgeten ser ut! *hjälp*

Skriv en kommentar