08 jul Med en klump i magen och en känsla av total maktlöshet

Fan vad livet är orättvist. Jag kan bli så arg på allt det oförutsägbara i livet, så ledsen när en inte har chansen att påverka och så rädd när jag inser hur skört allting är. Samtidigt en aning tacksam över att jag får mig en tankeställare som får mig att uppskatta det jag har lite extra, älska min familj lite intensivare och krama min son lite hårdare. Så jävla surt bara att det ska ske på bekostnad av någon värdefull, någon som inte fick den tid den behövde eller chansen att njuta av livets efterrätt. Mina tankar går till dem som blir kvar, de som får leva utan sin stöttepelare och livskamrat. Mina tårar är för er som bara har minnen kvar, en förnimmelse av doften och värmen får en älskad. Mina tårar är för er..

1Kommentar
  • Jeanette
    Publicerat kl 12:38h, 14 juli Svara

Skriv en kommentar