30 Aug Mitt i veckan

Jäklar vad fort den här veckan går. Jag hinner inte med. Har liksom tisdag i huvudet idag. Är dock glad att det är onsdag för det innebär en helkväll med mina grabbar. Ingenting som håller mig borta efter jobbet som på måndag- och tisdagkväll. Dessutom sov jag som en gud natten till idag så förhoppningsvis är jag inte död efter att H gått och lagt sig vid 19 (som jag var igår, somnade 20.30) och kanske hinner med lite nyttogöra på hemmaplan.

Förhoppningen är att min kväll ser ut som följer: vi får laga mat tillsammans, äta i lugn och ro, leka med H en timme innan han byter om till pyjamas och hoppar i säng. Gå en promenad med hunden och städa lite innan det blir något bra program på play antingen i sängen eller soffan. Målet är att sova senast 22.30 så jag är lika pigg imorgon som idag. Önska mig lycka till är ni snälla!

Hur ser era vardagskvällar ut? Hur får ni ihop vardagspusslet när båda jobbar? Jag har ju lyxen att ha min make hemma de närmsta månaderna och det underlättar livspusslet en hel del! Undrar hur det kommer att bli sedan när H börjar på förskola (som vi för övrigt skickade in ansökan om idag, läskligt/spännande/nervöst/oroande=många känslor).

2 Kommentarer
 • Anna
  Publicerat kl 07:39h, 01 september Svara

  Jag funderar på en jättematta från ellos. Hur ofta får man 40%. Dock vart jag ju skitfattig från gårdagens beställning…

  • Sofie
   Publicerat kl 06:41h, 04 september Svara

   Det stod att man inte fick ha handlat på 2 år eller vara ny kund. Så jag beställde helt enkelt i makens namn, hehe (med hans godkännande såklart). Haha! Jag förstår det, men tänk så kul du kommer ha :D

Skriv en kommentar