07 sep Lycksele 1 månad senare

NU ska jag äntligen dela med mig av vår semstertripp till Lycksele med goda vänner. Typ 1 månad försent. Men det kan ju vara fint att få en liten återblick av sommaren nu när hösten klampar in.

Till min stora glädje så har min kära make gjort två filmklipp som sammanfattar våra dagar med finaste vännerna! (OBS! Av någon anledning är ljudet av när jag delar video från FB, så ni får själva slå på ljudet längst ner till höger i videouppspelaren).

Dag 1: Vi rullade upp till Lycksele. Fyra familjer i fyra bilar var vi under dag 1. Vi var 3 familjer som hyrt stuga tillsammans (typ mindre villa) och stannade kvar till dagen därpå. Vi åt lunch direkt när vi kom fram och sedan begav vi oss till Ansia-badet. Barnen hade hur kul som helst och även vi vuxna. Ända till middagstid höll vi ut innan vi for på affären och provianterade för middag och frukost. Kvällen spenderades i solen ute på den stora altanen som hörde till huset. En underbar kväll var det verkligen. Den kvällen var det verkligen sommar!

Dag 2: Nu var det dags för djurparksbesök. Vi såg till att vara på plats redan när de öppnade eftersom att väderprognosen hotade med regn på eftermiddagen och det var nog ett smart drag. Förmiddagen och en stund efter lunch tillbringade vi runt djuren och alla dess häng medan eftermiddagen spenderades på Lyckolandet (mini-nöjespark inne på djurparkens område) där barnen hoppade hoppborg och åkte karuseller. Regnet kom runt 15-tiden och då började vi packa ihop oss och bege oss hem mot huset. Middag intog vi på campingens restaurang och efteråt lekte både barn och vuxna av sig i lekparken innan vi gick hem och nattade kidsen och dukade upp snacksen.

 

Dag 3: Och dags för hemfärd. Vi gjorde inte mycket mer än att kliva upp, packa ihop oss och städa ur stugan/huset innan våra vägar skiljdes åt. Det var 2 underbara dygn tillsammans med människor vi älskar. Jag hoppas verkligen att vi kan göra om det/något liknande även nästa år!

Inga kommentarer

Skriv en kommentar