01 Nov Att fira 10 år

Mjo minsann. Det gör vi snart. Om en och en halv månad lite drygt. Den 22 december 2007 utspelade sig den här kvällen

 

Och sedan dess har det varit vi! Tio år känns dock i underkant, vi har ju spenderat hela vårt vuxna liv tillsammans och därför känns det som längre. Vi har upplevt alla stora livsomvälvande saker ihop och gått igenom livets alla faser tillsammans, förutom grundskoleåren då. Vi har flyttat ihop, skaffat katt, tappat allt, skaffat fler katter, byggt upp en ny tillvaro, pluggat, fått jobb, köpt hus, skaffat hund, gift oss och ”slutligen” fått barn tillsammans.

Och nu är det snart dags att fira. Vi är överlag väldigt dåliga på att fira vår dag. Har aldrig haft ett behov att göra en stor grej av det, huvudsaken har varit att vi varit tillsammans. Och vi gör ingen stor grej av det i år heller, men vi gör någonting. Barnvakt är bokad och i mitten av december checkar vi in på SPA-hotell och stannar från fredag-söndag. Vi ska göra precis det vi behöver. INGENTING. Vi ska svassa runt i morgonrock, sova halva dagen, läsa en bok, äta gott, se en film, basta och helt enkelt bara vara. Målet är att göra så lite som möjligt och jag ser fram emot det så mycket.

Det enda som är kvar att lösa är hundvakt. Så om det är någon som känner för att låna en familjevänlig hårig bjässe så är det bara att hojta till :)

2 Kommentarer
 • Spiderchick
  Publicerat kl 18:19h, 01 november Svara

  Tack för fin kommentar hos mig :) Och grattis till TIO ÅR! Grymt :)

  • Sofie
   Publicerat kl 09:21h, 06 november Svara

   Tack fina du! :)

Skriv en kommentar