15 jan Fråga till dig!

Hej bloggen,

Med tanke på nytt år och så. Förändringar i jobbsituation. Liten på förskola. Med mera. Så funderar jag också kring bloggen. För att vara helt ärlig så saknar jag den. Det blir liksom alldeles för sporadiskt jag lämnar avtryck här för min egen smak. Samtidigt är tiden en bristvara just nu (med förhoppning om förändring inom kort). Ni är ju ändå ett gäng som kikar in här (tack så jäkla mycket för det, älskar er så mycket för det! Ni förstår nog inte riktigt hur mycket det betyder faktiskt!). Så nu tänkte jag fråga er. OM 2018 blir året då bloggen liksom gör comeback på något sätt. Hittar tillbaka till sin forna glans så att säga. Vad ska den då innehålla? Vad tycker du är roligt att läsa om i mitt liv?

 1. Vardags/familjelivet
 2. Jobbet/jobben
 3. Djuren
 4. Tankar/åsikter
 5. Huset/renovering
 6. Deppigheter (typ utbrändheten/psykiska hälsan)
 7. Träningen
 8. Friluftsliv
 9. Något helt annat

Det vore jättegulligt om ni kunde lämna några fina svar här. Behöver inte alls vara utförliga, eller så kan de vara jätteutförliga om ni vill. Har du någon önskerubrik eller något särskilt jag ska skriva om? ALLT du kan komma på, minsta lilla, skulle vara till stor hjälp för mig. För även om jag mest skriver för min egen del, så skriver jag ju också för dig! Hade inte du tittat in här så hade meningen med en blogg varit lite bortkastad. Så hjälp mig snälla att göra 2018 till det bästa bloggåret ever!

Puss!

En favoritbild från 2017

1Kommentar
 • Malin Ö
  Publicerat kl 10:36h, 17 januari Svara

  Jag gillar blandningen av olika och att ta del av ditt/erat liv när tiden inte finns till att ses. Fortsätt skriva sånt som betyder nått för dej, utan att känna ett tvång att du ”måste” skriva. Kram!

Skriv en kommentar