23 jan 06.07 och PRO-kurs

Så var det tisdag. Veckans ”värsta” dag. Denna tisdag är dock inte allra värst. Tror faktiskt att torsdag blir den tuffaste dagen den här veckan för då blir det väldigt mycket jobb. Min vecka ser ut som följer:

  • Måndag: Jobb, hämta på föris, laga mat, lägga pojken, jobb igen
  • Tisdag: Jobb, PRO-kurs, jobb, hämta på föris, laga mat, pyssla med svägerskorna
  • Onsdag: Jobb, hämta på föris, lägga pojken, städa lite, jobba lite
  • Torsdag: Lämna pojken, möte, möte, jobb, jobb, jobb (slutar väl runt 21 utan att åka hem något)
  • Fredag: Styrelsemöte, jobb, hämta pojken, fredagsmys!!

Idag var jag på plats på jobbet kl. 06.07. Klar förbättring mot gårdagen, men kan nog slipa ner morgonrutinen (läs: kliva upp 5 min tidigare) så att jag når mitt mål att vara där kl. 06. Tänk att jag som inte alls är någon morgonmänniska faktiskt klarar av att kliva upp så tidigt. Allt handlar verkligen om rutiner och att gå och lägga sig i tid. När jag var yngre så tyckte jag att en kväll var ”bortkastad” om jag gick och la mig före 23, det fanns liksom inte på kartan. Nu njuter jag när jag krypa till kojs redan vid 21 och får panik om jag är vaken längre än till 22. Haha. Jag är fortfarande kvällsmänniska, men sömnen är viktigare och får prio ett.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar