07 mar Trött och ledsen i själen

Det är sällan jag är besviken på människor, men just idag är jag så fruktansvärt ledsen och besviken. Egentligen vill jag inget hellre än att vara arg, men min energi räcker inte till att vara arg så då bli jag ledsen istället. Jag känner mig på något sätt så fruktansvärt sviken av personer som jag ändå är så pass beroende av. Personer jag respekterat och trott högre om har idag bevisat för mig att jag inte är vatten värd i deras ögon och hur mycket jag inte vill bry mig så gör jag ändå det. Jag har gett dem av min tid, till mitt yttersta och detta är vad jag får tillbaka. Tack eller något.. Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga och jag vet inte hur jag ska ta mig igenom de närmsta månaderna med äran i behåll.

För om jag inte gjorde det tidigare så gör jag det nu. Räknar ner. Det senaste halvåret har jag vänt ut och in på mig själv för att göra alla nöjda, jag har legat minus på alla konton i livet förutom två. Jag har gjort mina timmar och minuter och slitit arslet av mig. Jag har varit ärlig och rak och hela tiden spelat med öppna kort och tacken jag får är att man går bakom min rygg och hävdar saker utan sanningsförankring när man inte har en aning om hur det ligger till. Nej, jag är inte perfekt och jag gör inte allt rätt, men jag har åtminstone spelat schysst och hela tiden blottat mig själv, men det verkar inte vara något värt. När jag tänker efter så är jag nog arg ändå. Riktigt jävla förbannad är jag… Och det kommer nog inte gå obemärkt förbi.

1Kommentar
  • sessan
    Publicerat kl 10:07h, 12 mars Svara

    Men älskade älskade flisan! <3 DU kommer ALLTID ha äran i behåll, det är mer än vad sånna människor har och aldrig kommer ha! Du är den bästa, finaste med ett hjärta av guld. Glöm aldrig det!! NU ska du ta hand om DIG, spendera tid med din underbara familj och och ärligt talat bara tänka FY till folk som beter sig så illa (även om det är svårt). Usch ja blir så arg så jag kokar att folk gör dig så illa. Säg till om jag kan göra något trots våra 84539463 mil emellan.
    ÄLSKAR DIG! du är värd allt.

    Tack för att du finns!!!!!! <3 <3

Skriv en kommentar