23 mar Friyay

Aldrig har ett veckoslut varit så efterlängtat. Denna vecka har verkligen varit en pärs för mig (trots att den gått långt bättre än förväntat). Jag har haft ett eller två kvällsmöten varje dag och har inte varit med och nattat Harry en enda gång. Fy vad det sliter på mammahjärtat. Tur att jag är hemma varenda dag kommande vecka och att vi får ta igen massa mys då. I onsdags var vi i alla fall hemma bara han och jag och myste då han var lite hängig. Skönt att få tanka lite kärlek sådär i mitten av en tuff vecka. Och idag fick jag för ovanlighetsskull faktiskt lämna på förskolan och det var mysigt. Han är så go vår lilla pojke, pussar och kramar i massor när man lämnar.

Idag ser jag fram emot fredagsmys med mina grabbar. Köpte ostkuber på väg hem till lilleman, det är hans favoritgodis. Sedan blir det säkert soffhäng och premiären av Let’s Dance. Imorgon blir det uppvaktande av min lillasyster som fyllde myndig igår (hjälp! var tog tiden vägen?) och på söndag lite jobb, men mest häng med familjen.

En relativt lugn helg och det känns kanon att den efterföljs av en kortvecka och lite påskledigt. Under själva påsken blir vi bara hemma och det ska bli så skönt! Vad har du för planer?

Inga kommentarer

Skriv en kommentar