29 mar Hemmavecka

Oj vilken hemmavecka det blev! Sedan i tisdags har jag och Lilleman varit hemma då det går magvirus på hans förskola. Vi har klarat oss lindrigt, men som eventuell smittbärare så är en inte så poppis i sociala sammanhang och därför har vi hållit oss hemma hela veckan. SÅ mysigt har vi haft det, jag och min prins. Tror att vi behövde de här dagarna tillsammans minst lika mycket som vi inte behövde magsjuka. Haha.

Vi har bara myst, tagit det lugnt och försökt få lite rätsida på hemmet. En får ju passa på när tillfälle ges sådär. Tråkiga saker som att torka ur skåp och lådor, städa kylskåp och torka av köksluckor har vi roat oss med mellan tv-tittande och sovpauser.

Nu ser vi fram emot en frisk påsk med familjetid och väntid. Har nog aldrig längtat så mycket efter påsken som i år tror jag.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar