04 apr Sjukliga dagar

Lilla Bästbyn från andra sidan sjön. Foto: Erik Forsberg

Vår stackars kille som aldrig är sjuk har nu varit däckad i över en vecka nu. Eller nja, han har varit hemma över en vecka. Han var ju faktiskt frisk 2 dagar innan han blev förkyld. Det har tyvärr mest blivit innedagar i påsk då lillemannen varit hängig och febrig. Synd när det har varit sådan kanonfint väder. Men vad gör man? Bara att gilla läget och mysa ner sig i soffan. Det kanske inte blev en påsk fylld av sol, men det blev en påsk fylld av mys.

I övrigt är jag trött. Har sagt det förut, men det liksom sköljer över mig med jämna mellanrum. Jag fokuserar just nu på att vara snäll mot mig själv och tillåta mig själv att bara göra det absolut nödvändiga och låta resten vara. Om en och en halv månad har jag bara ett jobb och då kan jag fokusera på att prestera på topp igen. Tills dess blir det okej, men inte mer än så. Fördelen med en veckas VAB är att jag åtminstone är ganska i fas vad gäller hemmet. Saker som hängt över mig en lång tid är åtgärdade och nu är det bara grundstädningen som krävs för att hålla hemmet i schack.

Sommaren känns så avlägsen när snön vräker ner utanför fönstret, men det är ju trots allt bara början av april än. Våren hinner komma och jag vet ju att det blir en bra sommar! Det gäller bara att komma ihåg det gråa dagar som denna.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar