09 apr Helgen

Så blev det äntligen fredag och jag fick åka hem till mina grabbar som varit hemma hela veckan. Ett oplanerat påsklov kan en säga. Lilleman har inte varit sitt piggaste jag, men ändå bättre än tidigare i veckan. Idag blir det förskola för första gången på 2 veckor. Fredagskvällen spenderades i soffan med lite fredagsgott och Let’s dance. Lördagen började lugnt och slutade lugnt, men däremellan hann vi åtminstone med en hundpromenad med grannarna och en liten lekdejt med granntjejen. M var iväg på kvällen och såg fotboll så när sonen kom och sa att han ville gå och sova kl. 17.45 så fick jag en lång och skön kväll alldeles för mig själv. Den spenderade jag med min stickning (som jag äntligen tagit tag i) och pälsbollsmys.

Söndagen blev också lugn. Lite städning, besök av pappamorfarn och en långpromenad med hunden och oväntat sällskap av en trevlig granne längre in i byn avslutades med en sen middag och en tidig sänggång. Att solen tittade fram var det någon som var väldigt nöjd över. Den här pälsbollen satt länge ute på altanen och njöt av solen.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar