11 apr Ljuset, ljuset, ljuset

Känner mig som Milou när solen tittar fram!

Alltså vad ljuset gör mycket med en. Senaste veckan har jag känt en helt annan livsvilja än tidigare. Solen skiner och den gör det även när en kommer hem från jobbet på eftermiddagen. Tycker det känns som nyss jag tävlade mot klockan när jag skulle hämta Harry på förskolan för att hinna innan det blev kolsvart ute. Ljuset är här och jag säger bara tack! Att våren överlag är kraftigt försenad kan jag ha överseende med ett tag till bara solen är här.

I övrigt är livet mest som vanligt. Tusen saker på borde-listan och några hundra på måste-listan. Måste-listan har jag dock koll på och känner mig inte orolig. Den där borde-listan är ju saker som inte är akuta än, men som skulle vara skönt att få bort. Typ: ringa veterinären och ordna med fästingtablett till hund samt boka tid för allmän genomgång av katt, ta en rejäl stadsrunda och köpa sjuttioelva saker som jag skjutit upp för länge (örontermometer bl a, dvs inte livsviktiga saker men livsförenklande). Idag ska jag i alla fall till frissan. Får se om jag orkar bocka av någon borde-punkt innan jag åker hem från stan.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar