12 apr Nytt hår

Igår blev jag bortskämd deluxe med ett efterlängtat frisörbesök. Trots att det var 5 månader sedan sist så var jag inte döless på mitt hår, men färgen var bortom all kritik. Gult och dassigt med väärldens utväxt. Blev en kall isblond färg nu istället och bara lite kapade toppar. Så skönt! 2,5 h satt jag där i frisörstolen och njöt av ompysslingen. Med mig hade jag min absoluta favoritmat som jag passade på att käka medan färgen var i håret. Inte det lättaste att äta i en frisörstol dock och eftersom att jag var så hungrig hann jag sätta i mig hälften innan bilden togs. Haha!

Eftersom att jag ändå missat Harrys läggning så passade jag på att göra några ärenden på stan innan butikerna stängde. Längesedan jag köpte nytt smink, men igår blev det en ny BB-cream och ny ögonbrynsskugga då allt har en förmåga att ta slut samtidigt. Använder sällan något mer än mascara och lite skugga till ögonbrynen till vardags, men min hy har blivit så rödflammig på sistone att jag kände att det skulle vara skönt att kunna jämna ut hudtonen lite ibland.

Idag blir det mindre lyx och flärd utan mest jobb och jobb. Gäller ju att inte sväva iväg allt för mycket!

Inga kommentarer

Skriv en kommentar