13 apr TGIF

Igår hade jag finbesök på jobbet

Att det är fredag den 13:e bekommer mig inte alls! Jag är i vanlig ordning tacksam för fredag och en helt oplanerad helg framför mig. Eller helt oplanerad var väl att ta i, men kravlös kanske en kan säga. Ska hjälpa morfar med datan imorgon och på eftermiddagen kommer mamma-mormorn, bonuspappa-morfarn och lillasyster till oss. Och lillasyster blir kvar över helgen. Antar att hon inte läst bloggen om min odlingshysteri för då hade hon nog inte kommit frivilligt med tanke på att hon ifjol fick det ärofulla uppdraget att flytta pallkragarna med mig. Haha! Har en förmåga att alltid sätta henne i tråkigt/jobbigt arbete när hon är hos oss.

Solen skiner ute och jag hoppas att den fortsätter att göra det resten av helgen. Igår skymtade första gruset fram på vår uppfart och är inte det ett vårtecken så säg! Att det är över en meter snö på gräsmattan fortfarande kan vi väl bara bortse ifrån.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar