19 apr Bråda tider

Oj vad jag längtar till den 21 maj just nu. Jag tror helt ärligt att jag kommer behöva ta en veckas semester det första jag gör med tanke på hur den här våren sett ut. Samtidigt tror jag att det kommer att kännas som semester att bara jobba 60%. Kommer vara en helt ny värld som öppnar sig. Det är tur att det mesta jag gjort här i vår har varit självförvållat och saker jag tagit på mig frivilligt. Annars vet jag inte om jag klarat att hålla huvudet över vattenytan.

Nu är i alla fall det ”värsta” jobbet gjort den här veckan. Ikväll har jag en ledig kväll och imorgon är det fredag. Underbara fredag och helg. En fullvecka kvar sedan tre kortveckor innan jag kliver på mitt ”nya” jobb och blir min egen. Känns sjukt konstigt och lite läskigt, men det ska nog gå bra.

I vanlig ordning ser jag fram emot en hyfsat oplanerad helg och är också stolt över mig själv att jag lyckats hålla fast vid den målbilden hela den här tuffa arbetsperioden. Jag sa redan innan september att den här vintern skulle jag hålla helgerna obokade och låta dem fokusera på återhämtning då jag förstod att det skulle behövas för att klara av arbetsbelastningen. Men även fast en har en vision så kan det vara svårt att hålla fast vid den när en bli medbjuden på diverse skojigheter, men jag har varit duktig på att tacka nej och försökt lägga min fritid på familjen och mig själv.

1Kommentar
  • Jeanette
    Publicerat kl 21:57h, 22 april Svara

Skriv en kommentar