23 apr Ny vecka

Det var en underbar helg som innehöll både vän-tid, egentid och tillsammanstid. Utöver det blev det mycket god mat, återhämtning, inhämtning och kärleksinsamling. Allt man kan önska sig med andra ord.

Lördagen här hemma blev lugn med mys, långfrukost och en powernap när lilleman sov lunch. Perfekt uppladdning för eftermiddagens kalas och middagsmys med vänner. Blev bortskämda med både gott fika och god mat och klockan gick i vanlig ordning alldeles för fort och vips var det långt över Harrys läggningstid och hög tid att åka hem.

På söndagen vaknade vi till ett ekande tomt kylskåp så medan mannen och Harry röjde på hemmavid drog jag till stan för storhandling och lite okynnesshopping (lät som att jag köpte roligare saker än jag gjorde, dvs hinkar att plantera mina tomater i, haha). Resten av dagen spenderades med att:

  • befria hunden från sin vinterpäls (mannen). Jisses. Nya nivåer i år. Se bildbevis.
  • städa bilen invändigt (mannen).
  • leka i sandlådan (mamman och Harry)
  • laga mat (mamman)

Nu är det ny vecka och nya tag. Sista helveckan på mitt heltidsjobb. Följt av tre kortveckor. Mycket står på agendan denna vecka (möten, årsmöte, intervjuer, födelsedagsfirande m.m) så det känns skönt med långhelg och att vi kommer vara hemma tillsammans i fyra dagar. 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar