27 apr Ingen vanlig dag

Igår var det ingen vanlig dag. Det var bästpappamannens födelsedag! Självklart firades det med paket och frukost på sängen. Harry tyckte det var spännande att äta macka i sängen. Lite lagom busigt sådär. Tyvärr hade mannen en fullspäckad dag med jobb, tandläkarbesök, friörbesök, bilservicetid och föreläsning på kvällen så vi fick inte se honom så mycket. Vi åkte i alla fall in till stan efter jobb/förskola och åt middag tillsammans med honom innan han skulle iväg på föreläsningen. I helgen får vi fira mera. Och så är det ju långhelg så vi får mycket tid tillsammans.

Sista helveckan är nu snart gjord och nu väntar tre kortveckor innan jag kliver ut i någon slags inferno och ska klara mig helt själv. Sjukt läskigt och sjukt peppigt. Har nog fortfarande inte fattat riktigt vad jag gett mig in på och vad det innebär, men jag hoppas och tror att det kommer att gå bra!

Men nu helg! Och som jag ska njuta av lediga dagar!

Inga kommentarer

Skriv en kommentar