03 maj Tisdag eller torsdag

Ja, nog är det förvirrande med dessa kortveckor, idag är det torsdag, men känns såklart som en tisdag eftersom att det är veckans andra arbetsdag. Nästa vecka blir detsamma fast då blir tisdagen en torsdag istället. Det är inte lätt att hänga med.

Glad och tacksam är jag i alla fall för dessa kortveckor eftersom att det innebär mycket tid på hemmaplan med familjen. Jag börjar sakta men säkert ta mig igenom tvättberget (halvvägs nu) så det finns hopp. I helgen hoppas jag hinna gå igenom och sortera bort massa kläder. Det blir så kaosartat i tvättstugan nu när varken jag eller M har en garderob (den som håller på att byggas ute på vinden). Skulle behöva lite nya förvaringsbackar till Harrys urväxta kläder. Har varken sorterat bort storlek 86 eller 92 så det är ganska mycket kläder som ska gömmas undan. Och för att inte tala om mina egna kläder, där ska hur mycket som helst bort.

På jobbfronten så är det i vanlig ordning intensivt. Idag fick det bli en långdag på ”gamla” jobbet. Samtidigt som jag försöker trappa ner där och lämna över arbetsuppgifter så har upptrappningen av mitt nya jobb börjat. Än så länge är det mesta på planeringsstadiet, men det är många trådar att hålla i och sjösätta för att det ska gå så smidigt som möjligt den 21:a när jag drar igång på riktigt.

Mina odlingar tar sig sakta men säkert. Men vet inte om jag ska börja oroa mig då jag helt plötsligt sitter och målar tomatplantor i min Bullet Journal också. Kanske har odlingshysterin gått över styr nu?

Inga kommentarer

Skriv en kommentar