08 maj Tisdag eller torsdag igen

Ja, idag var det då tisdag. Eller torsdag om en hellre vill det. Jag väljer nog gärna det sistnämnda då tisdag är min absolut sämsta veckodag. Men det känns nog ändå att det är tisdag. Det har varit en lång dag och än är den inte slut. Ett kvällsmöte kvar innan jag får åka hem till mina grabbar.

Igår var jag på zonterapi för första gången. Det var både bland det värsta och bästa jag gjort. JÄKLAR i min låda vad ont det gjorde stundvis. Och vad skönt det var efteråt. Än idag går jag som på moln och jag längtar med någon slags skräckblandad förtjusning till nästa tid om två veckor.

Helgen som var bestod av utetid och mer utetid blandat med utekalas och utelek. Helt underbart att vädret var så fint och att vi hade möjlighet att spendera så mycket tid utomhus. M stackaren låg däremot sjuk hela helgen så han fick bara njuta av lugnet när jag och Harry var på vift. Inte en enda solstråle till honom..

Kalaspresent

Har en ingen egen studsmatta får en passa på att låna mosters

Inga kommentarer

Skriv en kommentar